Maxwell Cafe Amsterdam-Oost

Op ’t meest zonnige hoekje van het Beukenplein vind je het gezelligste café van Amsterdam Oost, Maxwell Café. Hier kun je vanaf 11.00 uur genieten van ontbijt en lunch met een goed kopje koffie, gezonde sapjes of een huisgemaakt frisje. Vanaf 17.00 opent onze keuken voor het diner, kom langs voor één van onze Maxwell klassiekers of seizoensgerechten! Zin om te borrelen? We schenken verschillende wijnen, bieren van de tap of fles en niet te vergeten diverse cocktails om de dag goed af te sluiten. Geen zorgen want ook aan de snacks is gedacht, komt helemaal goed dus! 
 

En.. wist je dat wij iedere maandag onze beroemde pubquiz organiseren met niemand minder dan onze eigen Miss Jocelyn? Wil je wat meer informatie over de pubquiz? Klik dan hier

TAKE-OUT

Yes, eindelijk wat goed nieuws! Maxwell is namelijk dagelijks geopend voor take-out tussen 10.00 en 16.00! Bagels, tosti's, sapjes en koffie, alles om toch een beetje te kunnen genieten van Maxwell, maar dan to-go of thuis. 

Ook kun je een aantal van onze Maxwell Classics afhalen en (eventueel) thuis afmaken, denk aan onze nacho's of bijvoorbeeld de spareribs! Heerlijk toch? Bekijk hieronder alvast ons menu. Zien we je snel? 

TAKE-OUT MENU

GIFTCARDS

Lieve gasten, 

Gezien COVID-19 is Maxwell Café sowieso tot en met 20 mei gesloten. Wij willen jullie allemaal bedanken voor de onvoorwaardelijke steun van de afgelopen tijd en de hartverwarmende reacties die we hebben gekregen. Om ons te helpen, zouden jullie alvast een cadeaubon kunnen kopen welke jullie kunnen inwisselen voor een ontbijt, lunch, diner of een borrel wanneer wij onze deuren weer openen. Wij hopen samen met jullie steun deze moeilijke tijd door te komen.

Heel veel liefs, 

Team Maxwell

KOOP GIFTCARD