Menu

Vanuit onze (semi) open keuken serveren wij een breed scala aan heerlijke lunch- en dinergerechten. Op deze pagina kunt u de verschillende kaarten bekijken.

Onze lunch en ontbijt wordt dagelijks geserveerd vanaf 11.00 uur. De lunch bestaat uit een keuze van vele heerlijke en gezonde broodjes en bagels, warme gerechten, wisselende soepen, goede salades en vitamine-rijke shakes en yoghurt. Hieronder kunt u de ontbijt/lunchkaart en onze drankkaart voor overdag downloaden en bekijken.

DOWNLOAD ONZE ONTBIJT/LUNCHKAART & ONZE DRANKKAART VOOR OVERDAG

Onze dinerkaart biedt een variatie aan heerlijke vleesgerechten, vegetarische gerechten, dagverse visgerechten en biologishe gerechten. Hieronder kunt u de dinerkaart downloaden en bekijken. Naast onze dinerkaart bieden wij ook een uitgebreide borrel en drankenkaart aan. Wij schenken 10 verschillende bieren van de tap die we regelmatig wisselen, een grote variatie bieren van de fles, vers bereide cocktails en een groot assortiment aan fris en sterke dranken. Tevens hanteren we een "goed, beter, best"-concept voor onze wijnen. Op deze manier kan je een glaasje wijn uitkiezen dat het beste bij je past. Voor bij deze dranken, bieden wij de gast diverse uiteenlopende snacks en bites.

DOWNLOAD ONZE DINERKAART & BORREL/DRANKENKAART